Wie ben ik

Mijn naam is Wendy Bruinsma en ik geef ontspannings- en bewustwordingssessies in Bussum.

Uit interesse ben ik in 2006 bij de opleiding Mens en Intuïtie begonnen met het volgen van lessen. Wat ik daar leerde en meemaakte aan bijzondere ervaringen zorgde dat ik met veel plezier de vierjarige opleiding heb doorlopen. Met als resultaat dat ik zoiets moois aan anderen kan geven. Want dat is wat ik graag doe.

Naast de opleidingen bij Mens en Intuïtie heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis gedaan omdat ik het belangrijk vind dat er een goede verbinding is tussen het energetisch werken en de reguliere medische zorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Verder blijf ik me graag ontwikkelen. Hierbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie. Wat spreekt mij aan en wat zou een mooie aanvulling zijn op wat ik doe. Op deze manier is bijvoorbeeld de ontspannende healing-massage tot stand gekomen. Een proces van de kennis van het masseren mij eigen maken, tot het combineren met de healing. Voor mij is het belangrijk dat het geleerde op een goede manier geïntegreerd wordt in de werkwijze van Wensenergie, zodat het comfortabel voor mij voelt en hetgeen in vol vertrouwen toepasbaar is.

Door het jaar Masterclass (Familie)opstellingen kan ik deze systeemmethode nog beter kan gebruiken om inzicht en bewustwording te geven. Het is echt een prachtige en krachtige methode.

En naast Wensenergie ben ik graag in de natuur met mijn twee honden. Voor de stilte, de verwondering van al het moois, de energie en het genieten. Daarnaast werk ik een aantal dagen in de week met jongeren. Daar kijk ik met de jongeren naar de mogelijkheden om zich verder te kunnen ontwikkelen voor hun toekomst.

Opleidingen:
Intervisie meerdere keren per jaar
Jaarlijks bijscholingsdagen door erkende opleidingen
Massagecursus 2018 (vochtafdrijving voeten en benen)
Massagecursus 2016
(Familie)opstellingen masterclasses 2015-2017
(Familie)opstellingen hbo 2014-2015
Soul Body Fusion 2013-2014
Counselling 2010-2011
Medische Basiskennis 2009-2010
Mens en Intuitie Lightwork 2009-2010
Mens en Intuitie Reading 2008-2009
Mens en Intuitie Healing 2006-2008