Sessie

Ervaringen en gebeurtenissen nemen we allemaal bewust of onbewust met ons mee. Patronen in ons gedrag ontstaan. Dit kan leiden tot stress, spanning in het lichaam, “een vol hoofd”, depressieve gevoelens, verdriet, het niet kunnen ervaren van geluk. Op den duur kunnen zelfs lichamelijke klachten ontstaan.

Bewustwording is een eerste stap van de oplossing. Ookal heb je al veel overdacht, soms ligt het net even anders dan je vermoedde.

Ook voor communicatie met je kind kan een sessie verheldering geven. Via de ouder kan contact gemaakt worden met het kind. Want hoe moeilijk is het als ouder om te vermoeden dat er iets met jouw kind is, maar het kan het zelf niet vertellen? Een dergelijke sessie kan heel goed telefonisch.

Een sessie begint met een reading. Verder kan gebruik gemaakt worden van tools zoals geleide meditatie, opstellingen, beweging en creativiteit om je bewust te worden waarom je in die situatie of dat patroon zit.
Hiermee kan een proces van verandering en verbetering voor jezelf op gang komen. Graag help ik je op weg en zorg ik voor begeleiding tijdens dit proces.