Ervaringen

Regelmatig sturen mensen die bij mij behandeld zijn een reactie over hun ervaringen. Ik deel deze ervaringen graag:

Begin 2016 zat ik er helemaal doorheen. Ik was mezelf kwijt, relatie voorbij, 5 kilo afgevallen, ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Een vriendin van mij raadde me Wensenergie aan. Sinds de dag dat ik de Wensschuur inging betekende dit het begin van mijn herstel. Sindsdien leer ik zoveel over mezelf; wat is goed voor mij en wat niet, waar krijg ik energie van en wanneer loop ik leeg. Wendy geeft me inzicht en tools, bijv. in de vorm van meditaties, om goed voor mezelf te zijn en voor mezelf te zorgen. Ik ben er nog niet, maar ik maak flinke sprongen vooruit.
Godert

Ik vind de meerwaarde van de massage van Wendy in vergelijking met een ‘gewone’ massage dat Wendy ook healing, reading en body fusion gebruikt.
Wendy heeft dus net dat extra zintuig, waardoor ze ten eerste precies voelt wat goed voor je is en ten tweede je na afloop nog kan vertellen wat ze heeft opgemerkt. Dan kun je daar weer mee verder.
Laurien

Twee keer ben ik nu bij Wendy in de sfeervolle en warme Wensschuur geweest. Bij binnenkomst begint de ontspanning al. Ik kwam met een gespannen lijf aan en ging helemaal zen naar huis. Ze wist precies de vinger op de “pijnlijke” plekken te leggen. Ik kan Wendy echt aanbevelen. Ze is een heel fijn persoon en weet precies wat ze doet.
Natasja

Voor de 2e keer een heerlijke arm/handmassage gehad. Daarna soul body fusion. Oh Wendy wat je zei klopte allemaal. Nu nog er wat mee doen, wat heel lastig zal worden. Maar wel heel belangrijk. Heb geloof ik een tijd gezegd oh ongelooflijk. Het was zeker niet de laatste keer.
Natascha

Wendy is een spiegel. Ze ziet (nadat je alleen je naam noemt)  wat je onderweg in je leven  in de hoekjes van je innerlijk hebt laten staan of hebt verborgen. Zonder dat je er zelf bewust van bent. Als ze vertelt wat ze ziet is dat voor mij ongelofelijk, ongelofelijk dat ze dat kan zien en kan weten. En hoe heerlijk ruimt dat op want met het zien krijg je ook de juiste “tools” om ze te laten verdwijnen of juist te houden. Iedereen zou moeten begrijpen dat je dit een paar keer per jaar nodig hebt. En nu heb ik het alleen over de wensenergie-sessie gehad. De body-soul fusion maakt je zinderen van energie. Ik heb daarna weer helder zicht op mijn innerlijk, alsof mijn huid een grens aangeeft en ik letterlijk weer goed in mijn vel zit. Daar moet die uitdrukking vandaan komen.En het zal allemaal wel “zweverig” klinken maar het is juist iets waar je met stevige voeten op de grond komt te staan.
Lucia

Onlangs ben ik bij Wendy geweest. Ook ik had geen idee wat er gebeuren zou. Ik ging er open naar toe. Onvoorstelbaar dat na deze ene keer,ik oude wonden kon begrijpen en hier totaal geen last meer van heb. Wendy is een zeer integere, liefdevolle, warme vrouw die jouw met haar hart benaderd en wonderen verricht!! Aan iedereen aan te bevelen.
Mirjam

Ik 
stond hier erg sceptisch tegenover. Maar door aanhoudende priveproblemen toch de gok gewaagd! En ik ben zo blij dat ik de stap genomen heb! Ik voel mij veel sterker en alles begint op z’n plek te vallen. Ook wordt me steeds duidelijker dat dingen anders kunnen en situaties wel degelijk te veranderen zijn. Wendy super bedankt voor je steun en hulp! Ik ben er nog niet maar dit is zo’n grote stap voorwaarts!
Nog even Anoniem

Ik heb een aantal keren bij Wendy een SBF sessie meegemaakt in verband met stressklachten. Toen ik hiermee begon voelde ik mij niet vitaal. Het ondergaan van een SBF werkt zeer ontspannend en wat nog belangrijker is, het werkt verder door op je energieniveau. Na een aantal SBF sessies merkte ik zeer duidelijk dat ik vitaler, vrolijker en meer flexibel ben geworden. Het is heerlijk om te ondergaan, het duurt niet lang en het is een manier om diep te kunnen ontspannen en frustraties los te laten.
Brita

3 sessies SBF heb ik gedaan bij Wendy Bruinsma. Ik ben helemaal niet van ’de zweverige’, maar wilde mij wel open stellen. Wat er gebeurde kan ik niet verklaren: ik zag kleuren, ging bewegen en vele gedachten schoten door mijn hoofd.
Wel weet ik wat het mij heeft opgeleverd: ik sta een stuk laconieker in ’t leven! Voor mij een rust, maak mij niet meer zo druk en heb meer vertrouwen in anderen als ik de regie niet heb. Dus dubbel winst: voor mij en mijn omgeving.
Jannet

Dank je wel. Het was echt fijn. De fusion was apart; mijn handen begonnen wat te prikken en er ontstond een soort kougevoel dat optrok naar mijn ellebogen en de binnenkant van mijn bovenarmen. Daarna werd alles warm. Ook ontstond er een soort ‘ruimte’ gevoel op mijn borstkas. Mijn hele lichaam voelde na afloop zoveel lichter, alsof er letterlijk een last van mij was afgevallen. Bijzonder!
Joke

Hoi Wendy,
Nu, na een dag ,dat ik bij jou was voor een bijzondere Sessie, heeft het mij gebracht dat ik eindelijk geen slaap tablet nodig heb gehad.Voel mij uitgerust .Zal proberen om jouw advies en oefeningen iedere dag uit te voeren. Wel ben ik van plan om nog eens over een paar weken een Sessie te ondergaan. Dank je wel. Ik ben blijer geworden, door jouw benadering.
Liefs, Sylvia

lieve Wendy
Na een paar sessies gehad te hebben, kan ik echt zeggen dat mijn leven veranderd is. Ik heb een paar ingrijpende stappen gezet dankzij het feit dat jij me naar mezelf liet kijken. Ik zal niet zeggen dat het me altijdn even makkelijk afgaat, maar ik blijf wel dichter bij mezelf. dank je wel,
Ada

Lieve, lieve, lieve Wendy,
(nee, met minder doe ik het niet  
Wat ben je toch een prachtig mens! Ik heb gisteren mijn eerste live-healing bij je gehad na een telefonische sessie. Met beiden heb je me enorm geholpen in mijn ´emotionele dip´. Mijn hart voelt kilo´s lichter en ik ben weer blij!  )
HARTelijk dank en een dikke knuffel!
Monique

Ik ben herstellende van een behoorlijke Burn-Out, mede door Wendy sta ik weer wat positiever in het leven. Ik ben verschillende keren bij haar geweest en elke keer was anders, verrassende gesprekken hebben we gevoerd. 
Wendy geeft me inzicht in hoe ik dicht bij mezelf kan blijven, om weer sterker / zelfbewuster te worden.
De uurtjes bij haar ervaar ik als zeer waardevol. Ze geeft me het gevoel dat ik er toe doe.
 Lieve schat dank je wel en een dikke knuffel.
Els

Heb nu twee keer een sessie bij Wendy gehad. De eerste ongeveer twee jaar geleden tijdens een moeilijke periode in mijn leven.(scheiding en een ernstig zieke vader) Wendy gaf mij veel rust, maar ook veel inzichten en handvaten om van te leren en verder mee te gaan. Na twee jaar weer een heel bijzondere sessie gehad! Alle aspecten van het leven kunnen worden besproken en vele vragen van mij zijn beantwoord! Bedankt, lieve Wendy…
Tina

heey wendy,
ben nu al 2x bij je geweest voor een sessie. het bevalt me heel erg goed. ben zo relaxed als ik bij je vandaan kom. Je hebt me ook erg geholpen met het verlies van mijn vriendin.
lieve wendy, bedankt.
Anita.

Wendy, het was bijzonder om te mogen ervaren hoeveel jij via mij kon betekenen voor een dierbare. 
Dank je wel,
Hetty

Lieve fijne Wendy,
Na een paar sessies met jou, betrekking hebbende op mijn zeer pijnlijke voeten, ben ik nadien redelijk bevrijd van de pijn, althans na de sessies was de pijn verdwenen.
 Wendy bedankt.
Frans.

Lieve, lieve Wen, heel veel dank voor wat je voor me gedaan hebt… Het heeft me rust gebracht en het kunnen visualiseren van dingen heeft me erg geholpen. Je hebt dingen gedaan en gezegd waarmee ik iets kan doen, waarmee ik verder kan. Wen, je bent echt een bijzonder mens…
Linda

En nou vergeet ik je te bedanken! Wendy bedankt je bent een schat!
Astrid

Ik heb twee sessies gehad over de telefoon. Erg bijzonder. Wendy opent deurtjes in mij, waardoor ik langzaam aan weer wat meer inzicht begin te krijgen in wat ik voel.Ik kan beter nadenken over de keuzes waarvoor ik op dit moment sta. Na de tweede sessie veel gehuild!
Astrid

Ik heb een poosje geleden een sessie gehad,die mij heel erg veel goed heeft gedaan.Ik heb daardoor een stuk “oud verdriet” verwerkt.Er is daardoor een stuk rust ontstaan,waardoor ik me nu helemaal op de toekomst kan richten. Dank je wel lieverd.
Nine

Ik heb gister voor de 2e maal een sessie gehad en vind het een mooie liefdevolle ervaring. Je leert jezelf beter kennen en je ervaart dat je dingen kunt veranderen in je leven. Na afloop heb je rust en vrede in je geest. Wendy bedankt.
Mike